LA TERANYINARoba infantil molt animal
Roba i complements artesans

SHOP ONLINE: www.lateranyina.cat 

Instagram: @teranyinaartesana
Sóc la Neus de LA TERANYINA !! 

Fa més de 20 anys que va néixer el projecte de "La Teranyina", però ja des de ben petita, quan anava a l'escola, aprofitava les classes avorrides per fer dibuixos d'animals animats amb un company de classe i omplíem fulls i fulls de dibuixos... la carpeta de dibuixos que guardo és, per mi, un gran tresor!!! Sempre m'han apassionat els dibuixos simples i expressius dels nens petits i han sigut la meva font d'inspiració. M'encanten!!! La simplicitat i l'expressió dels ulls i la mirada, són dues coses que caracteritzen les meves creacions.

Vaig començar a fer roba per infants com un hobbie i ha acabat sent una passió i un projecte de vida.

Sóc feliç quan faig una creació nova i veig que agrada a la gent!! Aquesta és la millor recompensa de l'artesà!!! Als inicis, i durant molts anys, els dibuixos els feia amb pintura tèxtil a les peces de roba de bebè.

Després, La Teranyina ha anat evolucionant amb els anys, els dibuixos han passat a ser més grossos i a agafar un protagonisme més gran a les peces de roba, i he passat a fer-los amb tècniques combinades de patchwork i pintura.

Durant 5 anys, vaig compartir aquest projecte amb la Mireia (gran companya d'il·lusions!) i vam comptar amb el suport incondicional de la meva mare (modista) que ens va ensenyar a cosir i a confeccionar.. i així vam fer realitat el nostre somni: Fer néixer la botiga Girafant on podíem vendre les nostres creacions!!!!!. Moments inoblidables compartits... Després, he continuat en solitari a La Teranyina, sent, des de fa anys, un taller petit, però on no hi falta la il·lusió per seguir creant!!!.. ... i que per molts anys segueixi sent així.... Darrera de cada peça artesana, hi ha un gran valor afegit !!!